Stembussen Top 2000 geopend

Het stemmen voor de Top 2000 kan beginnen. De acht Radio 2 dj’s die de lijst gaan presenteren hebben even na 12:00 uur hun stem uitgebracht op hun favoriete nummers. In stemhokjes klikten ze aan welke beste muziek ooit gemaakt ze tussen kerst en oud en nieuw het liefst draaien. Vanaf nu kan jij hier stemmen op jouw favoriete nummers voor de Top 2000 editie 2014. Stemmen kan ook de hele week in de stemhokjes in het Top 2000 Café bij Beeld en Geluid. Volgende week vrijdag 28 november zendt Radio 2, tot de stembus om 19.00 uur sluit, live uit vanuit het café tijdens de stemfinaledag.

Op eerste kerstdag om 12.00 uur start de 16de editie van de Top 2000. Sander de Heer, Jan Willem Roodbeen, Gijs Staverman, Wouter van der Goes, Bert Haandrikman, Hans Schiffers, Marc Adriani en Jasper de Vries zitten in het Top 2000 Café achter de microfoon voor de 156 uur durende marathon-uitzending.

De NTR verzorgt de televisie-uitzendingen rondom de Top 2000: Top 2000 Quiz, Top 2000 a gogo en Top 2000 In Concert. Jaarlijks trekt de Top 2000 ongeveer 11 miljoen mensen via radio, televisie en online. Het evenement is voor veel luisteraars een vaste waarde tijdens de feestdagen. De Top 2000 live beleven kan in het Top 2000 Café bij Beeld en Geluid in Hilversum.

Lees ook:Wouter en Jasper maken debuut in Top 2000
Lees ook:Q-music Weekend gepresenteerd vanuit Vliegende Studio
Lees ook:Jingle ‘Good Morning’ ochtendshow Staverman staat online
Lees ook:Top 2000 Afkickdagen op NPO Radio 2
Lees ook:Gijs Staverman begint maandag op Q Music

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>