Radio 2 maakt Top 2000 morgen bekend

Morgen wordt in een speciale uitzending van het Radio 2-programma Tijd voor Twee van Frits Spits de complete Top 2000 lijst bekendgemaakt. In deze speciale uitzending worden de belangrijkste wijzigingen van de Top 2000 doorgenomen. De uitzending is van 12:00 tot 14:00 uur.

Zie ook: Top 2000 nu te downloaden: feiten en opvallendheden op een rij

De top 3 werd op 27 november al bekendgemaakt. ‘Hotel California’ van The Eagles staat op nummer één, ‘Bohemian Rapsody’ van Queen op twee en ‘Avond’ van Boudewijn de Groot staat dit jaar op de derde plaats. De uitzending is van 12:00 tot 14:00 uur. Na de uitzending is de hele lijst te bewonderen op site van Radio 2.

De Top 2000 is van 25 december 12.00 uur tot en met 31 december 24.00 uur nonstop te horen op Radio 2. De presentatie is in handen van Hans Schiffers, Jan-Willem Roodbeen, Bert Haandrikman, Bert Kranenbarg, Sander de Heer, Stefan Stasse, Marc Adriani en Alfred van de Wege.

Voor de complete lijst van de Top 2000 kun je morgen na 14:00 uur terecht op radio2.nl

Lees ook:Hotel California van The Eagles op nummer 1 in de Top 2000
Lees ook:Top 2000 van start op Radio 2
Lees ook:Wouter en Jasper maken debuut in Top 2000
Lees ook:Hans Schiffers maandag te gast bij ‘Insite’
Lees ook:Top 100 als afsluiting Made in the Seventies

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>