Win deze week deze prijzen op de Nederlandse radio

Aan het begin van de nieuwe week vertel ik je hier wat er de aankomende week zoal gebeurt op de verschillende landelijke radiostations. Deze week is dat een hele boel. Nieuwe programmeringen, themaweken en natuurlijk zijn er ook weer vele prijzen te winnen bij leuke acties.

Laat ik deze week beginnen met Radio Veronica. Daar is de hele programmering veranderd. Jeroen van Inkel is terug met Rinkeldekinkel in de morgen. Patrick Kicken neemt het middagprogramma voor zijn rekening. Ook zijn Bart van Leeuwen en Dennis Hoebee teruggekeerd. Meer over de nieuwe programmering lees je hier. Daarnaast is het oude spel de Stemband vanaf deze week weer te horen. Weet jij welke stem er op de band staat, sms naar de studio en maak kans op een mooi geldbedrag. Elk uur dat de stem niet wordt geraden, komt er 100 euro meer in de jackpot.

Radio 10 is vandaag gestart met een nieuw ochtendprogramma. Tim Klijn en Nicolas Ruis maken je voortaan wakker tussen 06:00 – 09:00 uur in Tim in de Morgen. Ook kun je nog steeds veel geld winnen als je de Lach van 10 herkent.

Op Radio 538 win je deze hele week kaarten voor het nieuwe festival The Flying Dutch. De grootste Nederlandse dj’s, waaronder Afrojack, Armin van Buuren en Hardwell, vliegen op zaterdag 30 mei in helikopters naar drie verschillende steden in Nederland om een set te draaien.

3FM geeft kaarten weg voor The Prodigy op 10 april in de Heineken Music Hall.

Q-music gaat deze week terug naar de 90’s. Tot vrijdag hoor je de Top 500 van de 90’s. Tijdens deze hitlijst worden kaarten weggegeven voor Take That op 7 oktober in de Ziggodome.

Bij 100%NL maak je kans op twee 100% NL Live Tickets voor een intiem optreden van Jan Smit in de week van Valentijn. Jan speelt in `The College Hotel´ Amsterdam de mooiste ballads van zijn nieuwe album `Recht Uit M’n Hart´. Daarnaast win je het nieuwe album.

Sky Radio is al druk met de voorbereidingen voor Valentijnsdag. De nonstopzender zendt op de dag van de liefde (14 februari) de Valentijn Top 101 uit. Stem op de lijst en maak kans op een reis naar Londen.

Slam FM geeft je de kans op een reis naar New York. Want, die stad moet je toch kunnen afstrepen van je Bucket List?

Aanvullingen? Mail ze.

 

Lees ook:De (win)acties van deze week op de landelijke radio
Lees ook:De (win)acties van deze week op de Nederlandse radio
Lees ook:De (win)acties op de radio voor deze week
Lees ook:Veel aandacht voor Marco Borsato bij Radio 2 en 100% NL
Lees ook:Tatoeage-koning brengt eerste stem uit op Album Top 1000

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>