Tatoeage-koning brengt eerste stem uit op Album Top 1000

Henk SchiffmacherHenk Schiffmacher heeft vanmorgen tijdens het programma 'Kicken Wordt Wakker!' het startschot gegeven voor het stemmen op 'De Album Top 1000 Allertijden'. In de ochtendshow bij Radio Veronica bracht Schiffmacher de eerste stem uit met zijn keuze voor het album 'American 3 – Solitary Man' van Johnny Cash. De albumlijst wordt van 5 tot en met 16 mei 2008 uitgezonden bij Radio Veronica. Stemmen kan tot eind april.

"Ik stem op 'American 3 – Solitary Man' van Johnny Cash, dat is zo'n ontzettend mooi album. Mijn keus is ook een beetje een ode aan de man die na zijn dood veel populairder is geworden. Ik weet niet of het dé nummer 1 gaat worden, maar het is in ieder geval wel mijn favoriet", aldus tatoeëerder Henk Schiffmacher.

Luisteraars kunnen nog tot en met 27 april hun stem uitbrengen voor 'De Album Top 1000 Allertijden'. Met het stemmen maken zij kans op een schilderij van de hoes van hun favoriete album uit deze lijst, geschilderd door Henk Schiffmacher die zijn creaties ook aan het linnen doek toevertrouwt. De tatoeage-koning maakt geen één-op'-één-kopie van de albumhoes, maar hij geeft er ook gedeeltelijk zijn eigen aanvulling aan.

Zie ook:
- Veronica geeft kaarten weg voor concert UB40
- Erik de Zwart wordt nieuwe stem Veronica

Lees ook:Album Top 750 van start op Radio Veronica
Lees ook:Album Top 1000 Allertijden van start op Radio Veronica
Lees ook:Meat Loaf als co-host finale Veronica’s Album Top 750
Lees ook:The Joshua Tree van U2 ‘beste album aller tijden’
Lees ook:Veronica’s Album Top 1000 staat online

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>