Veel aandacht voor Marco Borsato bij Radio 2 en 100% NL

Morgen is het zover, dan kan je het nieuwe album ‘Dromen Durven Delen’ van Marco Borsato overal kopen. Deze week en komende week is er al volop radio-aandacht voor het nieuwe album van Borsato. Het album staat deze week in de ‘Radio 2-etalage’ en volgende week is het Marco Borsato-week bij 100% NL. Wil je het album alvast gratis beluisteren? Dat kan!

Radio 2

Het KRO-programma De Strepen van Spits stelt het album, dat nu vooral bekend is van de single Waterkant, beschikbaar via de strepenwidget. Lekker gratis voorluisteren dus, en je kunt het album dat nu StrepenMeester is ook nog eens winnen.

100% NL

Op dinsdag 23 november komt de zanger tussen 10.00 en 13.00 uur langs in het programma van Marjon Keller op 100% NL, waar hij antwoord zal geven op vragen van luisteraars. Ook maken zij de hele week kans op een speciale ontmoeting met Marco Borsato: heel toepasselijk ontmoeten de winnende luisteraars Marco Borsato namelijk aan de ‘Waterkant’. Samen met deze fans zal de zanger een boottocht maken. Ook ontvangen de winnaars een gesigneerd exemplaar van zijn nieuwe album.

Als je een handtekening van Borsato op je cd’tje wil hebben: morgen is hij om 11:00 bij de Free Record Shop in Utrecht en om 13.00 uur bij de V&D in Arnhem.

Lees ook:Acht keer Marco Borsato voor de allergrootste fan
Lees ook:Marco Borsato wint 100% NL Award ‘Artiest van het Jaar’
Lees ook:Marco Borsato Dag in april op 100% NL
Lees ook:Marco Borsato Dag op 100% NL
Lees ook:Marco Borsato programmadirecteur 100% NL

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>