Lachen en geld verdienen bij Radio 10

Vanaf maandag is het spel de Lach van 10 weer terug op Radio 10. Je hoort de lach van een bekende celebrity. Elk uur dat de Lach niet wordt geraden, wordt hij 100 euro méér waard. Luister van maandag 19 januari t/m zondag 15 februari elk uur naar Radio 10 en raad de bekende lach. Sms alléén je naam naar 1010 en maak kans op veel geld (40 ct per sms). Het bedrag dat je eventueel wint is belastingvrij.

Lees ook:De (win)acties van deze week op de Nederlandse radio
Lees ook:De (win)acties op de radio voor deze week
Lees ook:Het Geluid maandagmiddag om 16:15 uur van start
Lees ook:Coen en Sander zoeken dé schaamnaam van 2010
Lees ook:Tekort aan 10-eurobiljetten door actie Veronica?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>