Ruud de Wild invalkracht RTL Boulevard

Het begon voorzichtig met een rol als verslaggever voor RTL Boulevard en later een keer als vervanger van Albert Verlinde. En nu is hij volwaardig vakantie-invalkracht: Ruud de Wild. Afgelopen donderdag was de radio-dj van Q-music weer te zien in de showbizz-rubriek van RTL en dat is de zender blijkbaar bevallen, want deze week kom je Ruuds gezicht nog vaker tegen. De Wild zal nog vier keer invallen voor Albert Verlinde.

Ruud de Wild over zijn invalbeurten: “Ik ben vakantie-uitzendkracht. Het is één week, volgende week (week 30, red.) nog vier dagen en dat zit het er weer op. Dan komt het vaste team weer terug. Iedereen is op vakantie, dus daarom zit ik daar.”

R(uud)TL Boulevard is elke werkdag van 18:35 tot 19:25 uur te zien op RTL4.

Lees ook:Albert Verlinde met primeur terug op de radio
Lees ook:Edwin Evers en Ruud de Wild vervangen Albert in Boulevard
Lees ook:Beelden zoenende Yolanthe in RTL Boulevard
Lees ook:Edwin Evers achter de desk van RTL Boulevard
Lees ook:Mattie en Wietze voortaan zonder Albert Verlinde

1 Reacties // Reageer

One thought on “Ruud de Wild invalkracht RTL Boulevard

  1. Erik H.

    Grappig, omdat zijn vaste sidekick Jeroen Kijk in de Vegte eens gepolst was als presentator van Boulevard, Jeroen later de vaste vervanger werd en toen de vaste stem is geworden. Het is nu in ieder geval een soort “Ruud de Wild in de avond” ;-)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>