Beelden zoenende Yolanthe in RTL Boulevard

Je hoeft de radio maar aan het te zetten of het gesprek gaat over de breuk tussen Jan Smit en Yolanthe Cabau van Kasbergen. Roddelkoning Albert Verlinde is natuurlijk het boegbeeld van RTL Boulevard, maar hij draait ook al jaren mee op de radio. Ooit begon Verlinde als showbiz-expert bij Edwin Evers, de rol die hij nu iedere dinsdag bij Ruud de Wild op Q-music heeft. Albert Verlinde deed het nieuws over het showbizkoppel vanochtend nog af als een hardnekkig gerucht, maar daar zat hij fout. Jan en Yolanthe zijn daadwerkelijk uit elkaar.


Inmiddels heeft het team van Albert Verlinde bij RTL een inhaalslag gemaakt. De redactie beschikt namelijk over beelden van Yolanthe die zoent met voetballer Wesley Sneijder. Dat maakte Verlinde vanmiddag bekend in de Coen & Sander Show op 3FM. De beelden zouden afkomstig zijn van een bewakingscamera. RTL Boulevard zendt de video vanavond uit, vanaf 18:30 uur.

Giel Beelen

Dat Jan Smit en Yolanthe uit elkaar zijn komt voor velen misschien als een verrassing. Zeker wanneer je bedenkt dat Yolanthe in maart nog ‘zwanger’ was. Althans, dat was de grap die 3FM-dj Giel Beelen uithaalde met de media. In samenspraak met Jan smeedde Giel het plan om het nieuws de wereld in te helpen dat Yolanthe zwanger zou zijn. Het foutieve nieuws werd al snel door andere media overgenomen.

Arme Jan

Dit keer is het nieuws rondom de Volendamse zanger geen grap. Yolanthe zou zijn vreemd gegaan en daar haakte 3FM-dj Coen Swijnenberg handig op in. Luisteraars konden hun reactie op het nieuws kwijt door te sms’en naar 3FM en het bericht beginnen met de tekst ‘arme Jan’.

Lees ook:Giel Beelen maakt Jan & Yolanthe ‘zwanger’
Lees ook:Coen & Sander laten Albert Verlinde Winston zoenen
Lees ook:‘Boom Boom Yolanthe’ nieuwe zomerhit?
Lees ook:Euthanasie-verhaal (b)lijkt een grap te zijn
Lees ook:Sophie Hilbrand: “Albert Verlinde is √©cht afgeluisterd”

1 Reacties // Reageer

One thought on “Beelden zoenende Yolanthe in RTL Boulevard

  1. saskia

    Jolanthe is zwanger volgens het ANP. Naar het schijnt niet van Jan maar van Wesley.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>