Edwin Evers en Ruud de Wild vervangen Albert in Boulevard

Albert Verlinde (foto) heeft een paar dagen vrij en wordt eind deze week bij RTL Boulevard vervangen door twee radio-dj’s. En niet de minsten. Donderdag neemt Radio 538-dj Edwin Evers plek achter de desk als deskundige en vrijdag schuift Q-music-dj Ruud de Wild aan op de plek van Albert Verlinde. Ruud en Albert kennen elkaar natuurlijk door het wekelijkse showbiz-item in het ochtendprogramma van De Wild. Edwin Evers zit ook niet zomaar bij Boulevard, want vrijdag viert hij zijn 10-jarig jubileum bij Radio 538.


Edwin Evers zal donderdag niet alleen het heetste nieuws uit showbizzland doornemen, hij zal ook alvast een tipje van de sluier oplichten over zijn marathonuitzending van vrijdag.

Op vrijdag 16 april 2010 zit Edwin Evers tien jaar bij Radio 538 en dat viert hij met een marathonuitzending. Tussen 06:00 ‘s morgens en 00:00 uur ‘s nachts zal hij een uitzending van ‘Evers Staat Op’ maken.

De jubileumuitzending hoeft Evers niet in zijn eentje te doen, hij wordt natuurlijk bijgestaan door zijn vaste sidekicks Rick Romijn en Niels van Baarlen. Daarnaast krijgt Evers een hoop artiesten te gast, waaronder Alain Clark, Gerard Joling, Waylon, Guus Meeuwis en BLØF.

ZIE OOK:
- Jubileumuitzending Edwin Evers gaat 18 uur duren

Lees ook:Edwin Evers achter de desk van RTL Boulevard
Lees ook:Ruud de Wild invalkracht RTL Boulevard
Lees ook:Albert Verlinde met primeur terug op de radio
Lees ook:Nieuwe zangklus voor radio-dj Edwin Evers
Lees ook:Beelden zoenende Yolanthe in RTL Boulevard

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>