Albert Verlinde met primeur terug op de radio

Albert Verlinde was vroeger altijd bij Edwin Evers op de radio te horen met het laatste nieuws uit de showbiz. Een paar jaar geleden had hij nog een eigen programma op het voormalige Noordzee 100.7 FM. En sinds vandaag is Verlinde terug op de radio: bij Q-music. Daar zal hij opnieuw verslag doen van de laatste roddels en shownieuwtjes, in het programma van Ruud de Wild. Vanochtend had de roddelkoning direct een primeur.

Albert Verlinde was maandagavond afwezig bij RTL Boulevard en zijn vervanger Gordon maakte al bekend dat Verlinde terug op de radio zou komen. Verlinde maakte dinsdagochtend bij Ruuddewild.nl bekend dat zijn RTL-collega Peter van der Vorst vader wordt. Royaltywatcher Van der Vorst en zijn vriend Sander hebben een kindje uit Amerika geadopteerd. Het jongetje is vijf weken oud en heet Levi.

Opvallend aan de medewerking van Verlinde aan een programma van Q-music is de afwezigheid van exclusiviteit. Daar waar de publieke omroepen hun presentatoren aan één omroep gebonden willen zien, hoppen de commerciële jongens van zender naar zender. Peter R. de Vries zit al jaren bij SBS, maar schuift regelmatig aan bij RTL Boulevard. Albert Verlinde zit al jaren bij RTL en is nu te horen bij Q-music, een concurrent van RTL's eigen Radio 538.

Ook Jeroen Kijk in de Vegte, nu dj bij Q-music, schoof in het verleden regelmatig aan bij RTL Boulevard terwijl hij onder contract stond bij radiozender Caz!, wat onderdeel was van SBS.

Het is overigens wel 1 april, dus of de scoop van Albert Verlinde in het programma van Ruud de Wild echt is… is nog even afwachten.

Lees ook:Ruud de Wild invalkracht RTL Boulevard
Lees ook:Jeroen van Inkel boos over degradatie
Lees ook:Beelden zoenende Yolanthe in RTL Boulevard
Lees ook:Ruud de Wild wordt voor tweede keer vader
Lees ook:Coen & Sander laten Albert Verlinde Winston zoenen

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Albert Verlinde met primeur terug op de radio

 1. Jean

  Die van der Vorst is toch homo?

    /   Reply  / 
 2. MBC

  @ Jean: “Royaltywatcher Van der Vorst en zijn vriend Sander hebben een kindje uit Amerika geadopteerd. “

  Dan is de kans groot dat ie homo is, ja!

    /   Reply  / 
 3. Jorn

  @ MBC: Gelukkig zijn er nog mensen die de berichten wél lezen :)

    /   Reply  / 
 4. MBC

  Graag gedaan :-)

    /   Reply  / 
 5. Pingback: Albert Verlinde doet aangifte tegen BNN | Radioactive

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>