Edwin Evers achter de desk van RTL Boulevard

Radio 538-dj Edwin Evers staat vrijdag een groot feest te wachten. De radiomaker zit dan precies tien jaar bij Radio 538 en dat wordt gevierd met een jubileumuitzending van maar liefst achttien uur. Het feestje begint donderdagavond al wanneer hij aanschuift achter de desk van RTL Boulevard. Dit keer niet als gast of als tweede specialist, nope… Evers mag op dé stoel van Albert Verlinde plaatsnemen, iets wat hij overigens al een keer eerder deed (zie foto).

Edwin Evers vervangt donderdag 15 april Albert Verlinde als entertainmentdeskundige.

De deejay zal het heetste nieuws uit showbizzland doornemen en alvast een tipje van de sluier oplichten over zijn marathonuitzending.

RTL Boulevard is donderdag van 18:35 tot 19:30 uur te zien op RTL 4. De jubileumuitzending van Edwin Evers is vrijdag van 06:00 tot 00:00 uur te horen op Radio 538. Daarnaast is de show ook als live registratie te zien op eversstaatop.nl.

ZIE OOK:
- Jubileumuitzending Edwin Evers gaat 18 uur duren

Lees ook:Edwin Evers en Ruud de Wild vervangen Albert in Boulevard
Lees ook:Nieuwe zangklus voor radio-dj Edwin Evers
Lees ook:Ruud de Wild invalkracht RTL Boulevard
Lees ook:Beelden zoenende Yolanthe in RTL Boulevard
Lees ook:Albert Verlinde met primeur terug op de radio

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>