Jeroen van Inkel praat over zomerhits in DZDD

Aanstaande zondag, 21 juni, begint officieel de zomer van 2009. Op de radio staan 10 Gold en Sky Radio daar uitgebreid bij stil met een zomerse hitlijst, gevuld met hete hits. In de loop der jaren zijn er al veel artiesten geweest die een kneiter van een zomerhit scoorden, maar ook velen die het bij een poging hebben moeten laten. Het is eigenlijk net zoals met kersthits. In het televisieprogramma ‘De Zomer Draait Door’ wordt vrijdag ook aandacht besteed aan zomerhits en Q-music dj Jeroen van Inkel schuift aan om daar over te praten.


De radio-dj is uitgenodigd om te vertellen over de beste en de slechtste zomerhits, de klassiekers en de meest onzinnige zomerknallers. ‘De Zomer Draait Door’ met Van Inkel te gast, is vrijdag 19 juni van 19:30 tot 20:30 uur te zien op Nederland 3.

Update: Volgens Van Inkel maakt ‘I Know You Want Me’ van Pitbull een grote kans om dé zomerhit van 2009 te worden. Wat denk jij? Luister ‘m zelf:

Lees ook:Week van de Zomerhits op Sky Radio
Lees ook:Van Inkel vrijdag live vanaf strand van Bloemendaal
Lees ook:Sky Radio een week lang met zomerhits
Lees ook:Ultieme zomerhits in de Sky Radio Zomerhit Top 101
Lees ook:Zomer Top 50 vrijdag op 100%NL

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Jeroen van Inkel praat over zomerhits in DZDD

  1. Thomas

    mooie vergelijking.. vragen aan n dj om n plaatje aan te kondigen is of je n cabaretier vraagt ff n grapje te maken.. slechte uitzending dzdd weer,.. mis zoveel vragen,. zat nog zoveel interessants in bij dat onderwerp over de amish en die chinezen die engelse namen nemen,.. maar tijd wordt weer gevuld met 95% kulvragen!

      /   Reply  / 
    1. Jorn

      Haha, inderdaad mooie vergelijking van Jeroen :D

      Goede analyse van het programma Thomas, het mist nog steeds net iets. Ook dat oplezen van de autocue stoort me enorm. Het komt totaal niet natuurlijk over. Ik weet dat het moeilijk is, want probeer maar eens op de radio een volledig uitgeschreven spreek op een natuurlijke manier te brengen…

        /   Reply  / 
  2. Zomerhit 2009

    DZDD slaat elke keer de plank mis inderdaad!

    Maar dat neemt niet weg dat Jeroen het helemaal aan het rechtee einde heeft!

    Pitbull wordt em!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>