Week van de Zomerhits op Sky Radio

Zon of regen: met de Week van de Zomerhits op Sky Radio kom je de komende dagen hoe dan ook in de zomerse sfeer. Van WHAM! met ‘Club Tropicana’ tot ‘We Speak No Americano’ van Yolanda Be Cool en van Juanes ‘ La Camisa Negra’ tot ‘Lambada’ van Kaoma. Ze komen allemaal voorbij tijdens de Week van de Zomerhits. Verder zijn er ieder uur diverse BN’ers te horen die hun favoriete zomerhit aankondigen.

Tijdens deze op en top zomerweek op Sky Radio is naast een portie zonnige zomerhits ook ieder uur de favoriete zomerhit van een VIP te horen.

Onder andere Ilse DeLange, Kim Feenstra, Eric van Tijn, Alain Clark, Patty Brard en Caro Emerald kondigen hun eigen ultieme zomerplaat aan.

Zomerhit Top 101

Op vrijdag 30 juli 2010 wordt de Week van de Zomerhits afgesloten met de uitzending van de ‘Zomerhit Top 101′ . De lijst met de 101 lekkerste en beste zomerse platen gekozen door luisteraars van Sky Radio. Op de eerste plaats eindigde ‘La Camisa Negra’ van de Colombiaanse zanger Juanes.

De Week van de Zomerhits is te horen van maandag 26 juli tot en met vrijdag 30 juli 2010 op Sky Radio 101 FM.

Lees ook:Ultieme zomerhits in de Sky Radio Zomerhit Top 101
Lees ook:Sky Radio een week lang met zomerhits
Lees ook:Zonnige hitlijst voor alle lokalen en internetradio
Lees ook:Jan Smit en Damaru op één in de Zomerse 50
Lees ook:‘We No Speak Americano favoriete zomerhit van 2010′

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>