Ultieme zomerhits in de Sky Radio Zomerhit Top 101

Het begin van de zomer luidt Sky Radio 101 FM officieel in met de uitzending van de ‘Zomerhit Top 101’. De lijst met de 101 lekkerste nummers gekozen door Sky Radio-luisteraars. Afgelopen weken konden luisteraars stemmen op hun favoriete zomernummer. Op de eerste plaats eindigde ‘La Camisa Negra’ van de Colombiaanse zanger Juanes. Dit jaar zijn er ook veel nieuwe zomerse nummers aan de lijst toegevoegd van onder anderen Lady Gaga, Train en Caro Emerald.

De top 5 Sky Radio’s Zomerhit Top 101 (editie 2010) ziet er als volgt uit:

1. La Camisa – Negra Juanes
2. Summer Of ‘69 – Bryan Adams
3. Lambada – Kaoma
4. A Night Like This – Caro Emerald
5. Club Tropicana – WHAM!

Het volledige overzicht van de ‘Zomerhit Top 101′ is te downloaden via Skyradio.nl. De hele lijst is 21 juni 2010 te horen van 10:00 tot 17:00 uur.

Mooie zomer

Patrick Kraakman, Head of Music and Programming Sky Radio 101 FM: “Wij hopen op een hele mooie zomer en Sky Radio geeft de eerste aanzet met de uitzending van de ‘Zomerhit Top 101’. Luisteraars worden op maandag 21 juni volledig in zomerse sferen gebracht en kunnen een hele dag genieten van de lekkerste zomerse hits.”

Podcast

Op 22 juni, een dag na de uitzending, is er een podcast beschikbaar van de volledige uitzending van de Sky Radio ‘Zomerhit Top 101’.

Lees ook:Week van de Zomerhits op Sky Radio
Lees ook:Jan Smit en Damaru op één in de Zomerse 50
Lees ook:Sky Radio zendt Zomerhit Top 101 nóg een keertje uit
Lees ook:Zonnige hitlijst voor alle lokalen en internetradio
Lees ook:Podcast Sky Radio 101 FM Zomerhit Top 101 nu (gratis) te downloaden

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Ultieme zomerhits in de Sky Radio Zomerhit Top 101

 1. Kees

  Mooi hoor. Nou alleen nog meer variatie in die playlist van Sky. Weerzinwekkend hoe vaak dezelfde muziek te horen is. Andere keuze op het werk dan Sky is er niet.

    /   Reply  / 
  1. Jip

   Je blijft strijden tegen het muziekbeleid van Sky Radio he? Maar volgens mij doen ze alleen wat de massa wil en negeren ze dit soort kritieken…

     /   Reply  / 
   1. Kees

    Hmm, volgens mij moet het zijn: “Maar volgens mij doen ze alleen wat de adverteerders willen”. En dat het muziekbeleid van Sky Radio gewoon driewerf kudt is, is een vaststaand feit. Nummers als “A night like this” komen m’n neus en oren uit.

      /   Reply  / 
 2. Jesper

  @Kees: hear, hear!

  Gelukkig hoef ik er niet verplicht naar te luiteren, maar die keren dat het op staat ben ik het al heel erg gauw erg zat. Walgelijke zender, doods(k)aai vind ik het.

  Muziekbeleid? Wat de massa wil? Hmm dan zullen de muziek- en radioliefhebbers vast niet tot de massa behoren dan ;)

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>