Sky Radio een week lang met zomerhits

Met deze temperaturen buiten kan een themaweek bijna niet beter worden ingestart met alleen maar zomerhits. Sky Radio had diezelfde gedachte en komt deze hele week dus met non-stop zomerhits. Miami van Will Smith, Sonnentanz van Klangkarussell en Balada van Gusttavo Lima: je hoort ze tijdens De Week van de Zomerhits op Sky!

De Week van de Zomerhits: van a.s. maandag 8 juli tot en met vrijdag 12 juli op Sky Radio. Met op vrijdag 13 juli van 9.00 tot 17.00 uur de Zomerhit Top 101, samengesteld door de luisteraars van Sky Radio.

Lees ook:Week van de Zomerhits op Sky Radio
Lees ook:Zomerhits Zondag elke week bij Radio Veronica
Lees ook:Sky Radio zendt Zomerhit Top 101 nóg een keertje uit
Lees ook:Jeroen van Inkel praat over zomerhits in DZDD
Lees ook:‘We No Speak Americano favoriete zomerhit van 2010′

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>