Zomer Top 50 vrijdag op 100%NL

Het is een goede week voor 100%NL. Het radiostation met ‘de muziek van Nederland’ kreeg dinsdag te horen dat het -net als de andere landelijke commerciële zenders- tot 1 september 2017 mag blijven uitzenden op FM. En dan werden gisteren de nieuwe luistercijfers gepubliceerd waaruit blijkt dat 100%NL de grootste stijger is in radioland en een record marktaandeel van 3,7% behaalde. De week wordt vrijdag 26 juni ook vrolijk afgesloten wanneer het radiostation de ‘Zomer Top 50′ uitzendt.

De zomer van 2009 is afgelopen zondag officieel begonnen en met het mooie weer van de voorbije dagen voelt het ook echt als zomer. Dat gevoel klinkt vrijdagmiddag ook uit je speakers wanneer je afstemt op 100%NL. Van 12:00 tot 16:00 uur zendt het station de ‘Zomer Top 50′ uit met daarin de vijftig beste zomerhits allertijden.

De lijst met hete zomerhits wordt gepresenteerd door Myrna Goossen en Tanja Jess.

Lees ook:Zomerhits Zondag elke week bij Radio Veronica
Lees ook:538 komt met dit herfstweer met de Zomer Top 1000
Lees ook:Nick & Simon op nummer 1 in Zomer Top 50
Lees ook:Jeroen van Inkel praat over zomerhits in DZDD
Lees ook:Radio 10 Gold zoekt de beste 100 zomerplaten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>