Geen uitstel van betaling voor Arrow

Alle acties van luisteraars en muzikanten ten spijt, het einde van Arrow Classic Rock en Arrow Jazz FM lijkt een stap dichterbij te komen nu de rechtbank de zenders geen uitstel van betaling heeft verleend. Het Agentschap Telecom wil Arrow Classic Rock en Arrow Jazz FM 11 maart uit de ether halen vanwege een structurele betalingsachterstand. De eigenaar van de Arrow-zenders had een kort geding aangespannen tegen het Agentschap om uitstel van betaling te krijgen. De rechtbank in Rotterdam heeft echter bepaald dat de zenders geen extra tijd krijgen om de 8,9 miljoen euro betalingsachterstand weg te werken.

ACTUEEL: Herverdeling Arrow-frequenties van start

De laatste weken heeft Arrow de hulp van luisteraars ingeroepen. Met de actie ‘Put your money where your ear is!’ wordt geprobeerd het benodigde geld op te halen. Maar wanneer je realistisch bent, is die hulp slechts een druppel op een gloeiende plaat. Vergelijk het met het Glazen Huis waarmee de 3FM-dj’s met zes dagen hard zwoegen ruim 5,6 miljoen euro binnenhalen, waarvan de helft door de Nederlandse overheid gesponsord. In de situatie van Arrow ligt het niet voor de hand dat de staat een paar miljoen euro schuld kwijtscheld en het is ook niet erg realistisch te denken dat de luisteraars van Arrow Classic Rock en Arrow Jazz FM zo’n gigantisch bedrag bij elkaar kunnen leggen.

Indien Arrow de betalingsachterstand dinsdag niet weggewerkt heeft, dan valt het doek voor de twee radiozenders. Dan trekt het Agentschap Telecom namelijk de vergunningen van Arrow in en moeten de FM-uitzendingen uiterlijk op 11 maart 2009 00:00 uur beëindigd zijn. Het wordt een spannende laatste dag voor Arrow.

Dit radioblog is genomineerd voor Nobiles Blogger ’09.
Stem hier op Jorn en daarmee op Radioactive.blog.nl!

Lees ook:Herverdeling Arrow-frequenties reeds gestart
Lees ook:Arrow Classic Rock en Jazz FM uit de ether
Lees ook:Arrow vraagt hulp van luisteraars
Lees ook:Zenders Arrow uit de lucht, jingles aangepast
Lees ook:Arrow Classic Rock gaat non-stop verder

1 Reacties // Reageer

One thought on “Geen uitstel van betaling voor Arrow

  1. Bernard

    De eather koloniseren en peperduur verhuren is een PEST-BELASTING van de Staat aan het volk!
    Gooi zo’n staat omver !
    Die werkt tegen u!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>