Arrow Classic Rock gaat non-stop verder

Het rockstation Arrow Classic Rock gaat voortaan verder als non-stop radiozender. Woensdagochtend maakte Rinse Blanksma voor de laatste keer de ochtendshow op Arrow. Aan het einde nam hij samen met zijn side-kick uitgebreid afscheid van de luisteraars. Blanksma gaf aan blij te zijn dat het rockstation gewoon blijft bestaan. De dj van Arrow Classic Rock gaat zelf achter de schermen aan het werk bij een ander radiostation. Wat de overige presentatoren van de zender gaan doen, is nog niet bekend.

Medio 2007 nam Arrow de etherfrequentie van Caz! over en al snel volgden gepresenteerde programma’s op de rockzender. Nu anderhalf jaar later heeft de zender besloten om weer non-stop verder te gaan en dat heeft alles te maken met de financiële problemen waar het station mee te kampen heeft. Beide Arrow-zenders (Jazz FM en Classic Rock) hebben een betalingsachterstand van enkele miljoenen euro’s inzake de kosten voor de etherfrequenties. Die schuld was aanleiding voor het Agentschap Telecom om de twee radiozenders uit de ether te halen begin maart 2009.

Arrow Jazz FM was al een non-stop zender, dus daar zal niets aan de programmering veranderen.

Dit radioblog is genomineerd voor Nobiles Blogger ’09.
Stem hier op Jorn en daarmee op Radioactive.blog.nl!

Lees ook:Faillissement aangevraagd voor zenders Arrow
Lees ook:Herverdeling Arrow-frequenties reeds gestart
Lees ook:Arrow vraagt hulp van luisteraars
Lees ook:Novum Nieuws op Arrow Classic Rock en Arrow Jazz FM
Lees ook:Morgen laatste RoadRunner met Rinse Blanksma

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Arrow Classic Rock gaat non-stop verder

  1. Pingback: Faillissement aangevraagd voor zenders Arrow | Radioactive

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>