3FM Serious Request 2011 voor moeders die geraakt zijn door oorlog

3FM Serious Request haalt eind dit jaar geld op voor moeders die zijn beschadigd door oorlog en conflicten. Een stille ramp die mondiaal meer dan 10 miljoen vrouwen raakt. Een ramp omdat juist moeders de basis vormen van de samenleving en zij ongevraagd heel hard worden geraakt door conflicten en geweld, daardoor vaak met hun kinderen moeten vluchten en alles verliezen. Deze moeders zien hun leven en dat van de kinderen ontwricht raken en hun veiligheid aangetast. Drie 3FM-dj’s in het Glazen Huis aan de Beestenmarkt in Leiden gaan er van 18 december tot en met 24 december alles aan doen om zoveel mogelijk geld voor de moeders in te zamelen. De drie dj’s eten die dagen niets en maken 24 uur per dag live radio en televisie en zijn online te volgen. Het publiek kan tegen betaling verzoeknummers aanvragen en wordt uitgebreid geïnformeerd over de actie. Vorig jaar werd er €7.135.707,- opgehaald. In 2012 staat het Glazen Huis in Enschede.

Lees ook:De dj’s die in het Glazen Huis mogen zitten zijn:
Lees ook:Kom-in-Actie website voor 3FM Serious Request
Lees ook:3FM Serious Request start met optreden Snow Patrol
Lees ook:Make More Sound van Jacqueline is themalied SR2014
Lees ook:3FM Serious Request opbrengst naar Kinderen met Diarree

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>