De dj’s die in het Glazen Huis mogen zitten zijn:

Gerard Ekdom, Coen Swijnenberg en Timur Perlin zijn de 3FM jocks die vanaf 18 december zes dagen lang aandacht gaan vragen voor de stille ramp die centraal staat tijdens 3FM Serious Request. Dit maakte 3FM zendermanager Wilbert Mutsaers zojuist bekend bij Giel. Voor de achtste editie van 3FM Serious Request laten deze drie dj’s zich opsluiten in het Glazen Huis op de Beestenmarkt in Leiden. Ze eten die dagen niets en maken radio en TV met één doel: Zoveel mogelijk aandacht vragen en geld inzamelen moeders die vechten tegen de gevolgen van oorlog en conflict. Een stille ramp die wereldwijd ruim 10 miljoen moeders treft.

3FM Serious Request vraagt dit jaar aandacht voor moeders die vechten tegen de gevolgen van oorlog en conflicten. De nood van deze moeders is onzichtbaar te midden van geweld en conflicten. Deze vrouwen functioneren op de achtergrond, moeten vaak vluchten en strijden voor de veiligheid, inkomen, zorg, opvoeding en gezondheid van het gezin. Tijdens conflicten zijn moeders de stille kracht van een gezin. Wanneer haar iets overkomt, dan raakt het hele gezin ontwricht. Help een moeder, red een gezin!

Het Rode Kruis helpt deze moeders met onderdak, water, voedsel en medische hulp. Maar ook met het terugvinden van familie en het verdienen van een eigen inkomen. 3FM en het Rode Kruis willen samen met jou zoveel mogelijk moeders en hun gezin een betere toekomst bieden. This one’s for Mama.

Lees ook:Kom-in-Actie website voor 3FM Serious Request
Lees ook:3FM Serious Request start met optreden Snow Patrol
Lees ook:3FM Serious Request 2011 opbrengst: 8.621.004 euro
Lees ook:3FM Serious Request 2011 voor moeders die geraakt zijn door oorlog
Lees ook:Make More Sound van Jacqueline is themalied SR2014

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>