Kom-in-Actie website voor 3FM Serious Request

De 3fm.nl/kominactie website staat online. Iedereen die 3FM Serious Request wil versterken met een eigen initiatief, kan dit via deze website aanmelden. 3FM Serious Request focust dit jaar samen met het Rode Kruis op moeders, die geraakt zijn door oorlog. Deze stille ramp treft wereldwijd meer dan 10 miljoen moeders. De drie dj’s in het Glazen Huis gaan alles doen om zoveel mogelijk aandacht te vragen en geld in te zamelen voor deze vrouwen.

Elk jaar krijgt 3FM Serious Request steun door initiatieven van mensen in het land. Particulieren, bedrijven, scholen, sportverenigingen maken zich sterk voor de stille ramp die centraal staat door zelf in actie te komen. Iedereen die daarvoor een plan heeft, kan zich aanmelden via 3fm.nl/kominactie. Daar kan je ook een promotiepakket voor jouw actie aanvragen. 3FM stuurt op de leukste initiatieven een radio of tv ploeg af.

Op de Kom-In-Actie-site maak je een profiel aan, waar je de actie beschrijft en eventueel vorm geeft met blogs, foto’s en films. Je kunt jouw actie onder de aandacht brengen via social media. Op de Kom-In-Actie-site kunnen familie en vrienden veilig geld doneren. Alle opbrengsten gaan naar 3FM Serious Request.

3FM Serious Request vraagt dit jaar aandacht voor moeders die vechten tegen de gevolgen van oorlog en conflicten. Een stille ramp die mondiaal meer dan 10 miljoen vrouwen raakt. De nood van deze moeders is onzichtbaar te midden van geweld en conflicten. Deze vrouwen functioneren op de achtergrond, moeten vaak vluchten en strijden voor de veiligheid, inkomen, zorg, opvoeding en gezondheid van het gezin.

Het Rode Kruis helpt deze moeders met onderdak, water, voedsel en medische hulp. Maar ook met het terugvinden van familie en het verdienen van een eigen inkomen. 3FM en het Rode Kruis willen samen met jou zoveel mogelijk moeders en hun gezin een betere toekomst bieden. This one’s for Mama!

Met 3FM Serious Request zet 3FM zich in samenwerking met het Rode Kruis ieder jaar in voor een stille ramp. In de week voorafgaand aan de kerstdagen sluiten drie DJ’s van 3FM zich zes dagen lang op in een glazen studio. Zij eten die dagen niets en maken 24 uur per dag live radio en televisie en zijn online te volgen. Het publiek kan tegen betaling verzoeknummers aanvragen en wordt uitgebreid geïnformeerd over de actie.

Lees ook:De dj’s die in het Glazen Huis mogen zitten zijn:
Lees ook:3FM Serious Request start met optreden Snow Patrol
Lees ook:3FM Serious Request 2011 voor moeders die geraakt zijn door oorlog
Lees ook:Serious Request dit jaar in teken van malaria
Lees ook:3FM Serious Request veiling van start

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>