3FM Serious Request start met optreden Snow Patrol

Snow Patrol-voorman Gary Lightbody sluit zondagavond 18 december rond 21.00 uur het Glazen Huis van 3FM Serious Request in Leiden. De band Snow Patrol treedt ook op voor de dj’s en het publiek op de Beestenmarkt. Dat maakte dj Giel Beelen zojuist bekend op 3FM. 3FM en Nederland 3 doen live verslag van de start van 3FM Serious Request. Tot en met vrijdag 24 december brengen de 3FM-jocks zes dagen door in een tijdelijke glazen studio op de Beestenmarkt in Leiden, waar zij zonder eten onafgebroken radio maken. Met deze actie willen 3FM en het Rode Kruis zoveel mogelijk aandacht vragen en geld ophalen voor moeders die vechten tegen de gevolgen van oorlog; de stille ramp die dit jaar met 3FM Serious Request centraal staat.

Lees ook:3FM Serious Request 2011 opbrengst: 8.621.004 euro
Lees ook:De dj’s die in het Glazen Huis mogen zitten zijn:
Lees ook:3FM Serious Request 2008 vrijdag van start
Lees ook:Glazen Huis tussenstand na dag 1: 244.668 euro
Lees ook:3FM Serious Request 2011 voor moeders die geraakt zijn door oorlog

1 Reacties // Reageer

One thought on “3FM Serious Request start met optreden Snow Patrol

  1. snoopy

    Run by Connie Talbot

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>