Bieden op huwelijk in Glazen Huis

De Radio 2 Top 2000 is hét radio-evenement van het jaar, daarvoor is het programma in oktober ook onderscheiden met een Gouden Radio-oortje. Echter, Radio 3FM doet er ook van alles aan om van hun Serious Request met het Glazen Huis één groot evenement te maken. Op 19 december sluiten drie -nog te kiezen dj's- zich zes dagen op in het Glazen Huis. Eén dag voor het eind is er nog een speciaal moment, voor de hoogste bieder.

Op 23 december zal er namelijk een stel trouwen in het Glazen Huis. Geïnteresseerden kunnen vanaf 10 december via eBay bieden op het huwelijk. De hoogste bieder mag de 23e gaan trouwen en het bod omvat ook een trouwjurk, kostuum, bloemen, taart, huwelijksreis en vervoer. Uiteraard zal de opbrengst ten goede komen van de waterprojecten van het Rode Kruis die 3FM onder de aandacht brengt tijdens de Serious Request.

De huwelijksvoltrekking in het Glazen Huis zal geleid worden door 3FM DJ Eric Corton, die speciaal voor de gelegenheid eenmalig bijzonder ambtenaar van de burgerlijke stand zal zijn.

Heel erg origineel is de actie overigens niet, want er is reeds twee maal eerder een huwelijk voltrokken in het Glazen Huis. In 2006 bracht de huwelijksbieding 10.000 euro op, ongeveer de gemiddelde prijs voor een beetje huwelijk. Dus dat kan hoger, helemaal gezien de compleetheid van het trouwaanbod.

Zie ook:
- 3FM 90s Request scoort goed
- Kieslijst dj's Glazen Huis bekend
- Rode Kruis zoekt mensen voor de 3FM Serious Request week

Lees ook:Robert ten Brink trouwt in Glazen Huis
Lees ook:Veiling voor 3FM Serious Request geopend
Lees ook:Wie moet er het Glazen Huis in?
Lees ook:Serious Request met update op Nederland 3
Lees ook:Online veiling van 3FM Serious Request begonnen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>