Mini-cd met nummers over Glazen Huis uitgebracht

Net zoals in voorgaande jaren organiseren de inwoners van de stad dat gastheer is van het Glazen Huis uiteenlopende acties om geld in te zamelen voor 3FM Serious Request. In Groningen -waar het huis dit jaar staat- is dat niet anders, ook daar ontspruiten dagelijks initiatieven om nu al geld in te zamelen voor de benefietactie later dit jaar. De meest recente actie is een cd met daarop liedjes in het Gronings die gaan over het Glazen Huis.

Zaterdag 21 november nam burgemeester van Groningen, Peter Rehwinkel, het eerste exemplaar van de mini-cd in ontvangst. 

Het schijfje bevat vier Groningse nummers die allemaal over het Glazen Huis in Groningen gaan. De opbrengst van de cd -die vijf euro kost- gaat naar de actie van 3FM Serious Request die op vrijdag 18 december in de stad Groningen van start gaat.

Zie  ook over het Glazen Huis:
- Glazen Huis duurt dit jaar 12 uur langer
- Rigby’s ‘One Song’ is 3FM Serious Request themasong
- 30.000 Flesjes water voor het Glazen Huis

Lees ook:Scholieren in hongerstaking in ‘Plastic Huis’
Lees ook:30.000 Flesjes water voor het Glazen Huis
Lees ook:Glazen Huis staat dit jaar in Groningen
Lees ook:Ka-ching! Dat is even 750.000 euro
Lees ook:Teller Glazen Huis over de 1,7 miljoen euro

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>