Nieuwe website voor ‘Giel’

3FM-dj Giel Beelen heeft online een nieuw gezicht gekregen. De website van de ochtendshow van het publieke popstation heeft een een verbeterde player. Daarnaast bevat de site unieke Giel-content, frisse kleuren, een gewaagd design en veel  audio- en videofragmenten.

Naast een nieuwe look is ook de structuur van de website verbeterd. Zo krijgt de stem van de luisteraar én twitteraar een grotere rol. Ook heeft de website giel.vara.nl een verbeterde player die zorgt voor meer kijk- en luistergenot: fragmenten delen met vrienden, live 3FM kijken en gemiste uitzendingen terugvinden in je favoriete rubriek.

Helemaal 2010

Edwin Valent is hoofd van de afdeling Nieuwe Media van de VARA: “Door deze site krijgen de toenemende online fans van Giel de plek die ze verdienen. Een site waar ze in audio en video alle unieke Giel-content kunnen beluisteren en bekijken. Van de ‘Giel-mobiel’ en ‘Opa Beelen’ tot de unieke live-optredens op de gang. Alle functionaliteiten die je in 2010 van een website mag verwachten zitten erin.”

3FM.nl

Eerder deze maand vernieuwde 3FM zelf haar website ook compleet.

ZIE OOK:
- 3FM vernieuwt website compleet

Lees ook:TV-kijktip woensdagavond: Factor Giel
Lees ook:Giel scoort 260.000 kijkers met ‘Factor Giel’
Lees ook:Lezers Radioactive: Giel Beelen liever alleen op de radio
Lees ook:Radio 538 lanceert nieuwe website
Lees ook:Giel Beelen gestrikt voor ‘Top of Flop’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>