TV-kijktip woensdagavond: Factor Giel

Beau van Erven Dorens presenteerde lang geleden het televisieprogramma 'Alles Voor De Kijkcijfers'. Het lijkt dat radio-dj Giel Beelen dat met zijn nieuwe tv-show 'Factor Giel' ook als doel heeft, maar volgens de Vara is men niet uit op sensationeel effectbejag, maar hebben de experimenten in het pro-gramma een zekere maatschappelijke rele-vantie.

Update (3 juli): Giel scoort 260.000 kijkers met 'Factor Giel' 

Vorig jaar maakte 3FM-dj Giel Beelen zijn tv-debuut met zijn eigen programma 'Giel'. De talkshow werd niet het succes waar men wellicht op gehoopt had, maar de experimenten die Beelen in de show deed vormden wel een sterk onderdeel van het programma. En dus keert de radio-dj deze zomer terug op de buis in het nieuwe programma 'Factor Giel'.

In 'Factor Giel' ondergaat Giel Beelen allerlei experimenten die voor de kijkers nog al schokkende beelden kunnen opleveren. Zo laat de dj zich in een simulatie behandelen zoals gevangenen in Guantanamo Bay behandeld worden. In de eerste aflevering gaat Giel de boksring in om zelf te ondervinden of profboksen echt zo gevaarlijk is als men altijd beweert.

'Factor Giel' is vanaf vanavond wekelijks om 21:55 uur te zien bij de Vara op Nederland 3.

Zie ook:
- VARA stimuleerde Giel om nieuwe tv-show te maken
- Giel Beelen als lijdend voorwerp in Factor Giel (Zappen.blog.nl)
- Giel Beelen terug met nieuwe tv-show

Lees ook:Giel scoort 260.000 kijkers met ‘Factor Giel’
Lees ook:Lezers Radioactive: Giel Beelen liever alleen op de radio
Lees ook:VARA stimuleerde Giel om nieuwe tv-show te maken
Lees ook:Giel Beelen voelt kandidaten X Factor aan de tand
Lees ook:Giel Beelen terug met nieuwe tv-show

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>