Radio 538 lanceert nieuwe website

Vandaag lanceerde Radio 538 haar nieuwe website. De site van het populaire radiostation is volledig vernieuwd en zo is het station naar eigen zeggen ‘klaar voor de toekomst’. De nieuwe website bevat de modernste technieken, zo is er bijvoorbeeld een social media toolbar. Hiermee kan de bezoeker via Radio 538 en het Radio 538 VIP-systeem in één keer alle sociale netwerken beheren en tegelijkertijd meepraten tijdens de Radio 538 uitzending. Niet alleen aan de binnenkant van de website is gesleuteld, ook de buitenkant is niet meer te herkennen. De website is te zien in de vorm van een vintage radio, hierbij komen content, branding en commerciële uitingen goed samen.

Volgens Radio 538 is door de vernieuwde interface informatie leuker een eenvoudiger te vinden. De website werkt op tablets en de bezoeker kan inloggen met een social media account.

De zeer uitgebreide content over de Radio 538 programma’s en DJ’s zijn overzichtelijk samengevoegd in de speciaal daarvoor ontwikkelde widget. De vernieuwde player biedt alle digitale stations aan, in zowel video als audio. Op een eenvoudige manier is van station naar station te wisselen en is direct te lezen wat er over Radio 538 op alle social media gebeurt. Daarnaast is alle content gemakkelijk te vinden zonder het hoofdscherm te verlaten.

Radio 538 gaat mee met haar tijd, en dat is goed. Of ik het mooi vind is een tweede. Wat vind jij van de nieuwe website?

Lees ook:Nieuwe website voor Radio Veronica
Lees ook:Nieuwe website voor ‘Giel’
Lees ook:3FM lanceert Social Radio
Lees ook:3FM vernieuwt website compleet
Lees ook:Nieuwe look voor website Radio 538

9 Reacties // Reageer

9 thoughts on “Radio 538 lanceert nieuwe website

 1. D

  Super slechte site. Vorige was veel beter!

    /   Reply  / 
  1. Iwan Verrips

   Ben benieuwd… wat vond je beter aan de vorige site?

     /   Reply  / 
 2. Pim

  Sluit ik mij bij aan. Wat een ellende dit zeg. Heb het nog niet op mijn smartphone/ipad geprobeerd, maar ook na 5 minuten ‘wennen’ blijft deze site een crime!

    /   Reply  / 
  1. Arjen

   op je smartphone krijg je nog een oude site ;) de m.radio538.nl is nog in oude stijl …

     /   Reply  / 
 3. Auke

  Wat is het een slechte site geworden. Valt niks meer op te vinden, te ver doorgeslagen, terug naar de oude site, und schnell!!!

    /   Reply  / 
 4. Arjen

  Wat een drama site! de vorige website was traag maar deze is nog slomer … ik snap niet waar artikelen positieve informatie vandaan halen over deze nieuwe site …
  Als ik 538 was zou ik m er meteen afgooien … wat een blammage!

    /   Reply  / 
 5. Menno

  Net die nieuwe 538 site bezocht en wat is die slecht en onduidelijk zeg! Totaal onoverzichtelijk en super irritant!

    /   Reply  / 
 6. jan

  …en dan de radio zelf. “538JuiceQ-musicHot whatever” Weken lang tome-lose stroom CRAP plaatjes die alsmaar herhaald grijs gedraaid worden. Die commerciele trance crap 1000 in-een-dozijn productie plaatjes gemaakt met autotune en vocoder automaten. Voorbeeld: die “Cascada-San Fransisco” prut. Kijk in die saaie top40 alleen al naar de 1ste 10 titeltjes. Wie koopt het eigenlijk? Gauw terug naar de radio op het internet. De rest van de zenders hier in flak land blijven maar hangen in de top40 crap van de laatste 40 jaar. Neem nou Radio10 gold/Skyradio….mijn hemel wat een meuk, met BLUF voor op. Nee, de nederlandse radio zit helemaal muur vast gesgespt in een massa ignorent commerciele dwangbuis. Wie veranderd het? Om positief te eindigen. De Europeese zomer hit van
  2011 is Ricky Martin met Mas(Musica + Alma + Sexo) en niet dat stomme “yo” nummertje wat ze hier een zomer hit vinden.

    /   Reply  / 
 7. Smartphone

  Ik luister altijd naar 538 op mijn smartphone werkt echt super! OOk altijd een leuke radio zender om naar te luisteren

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>