Giel Beelen gestrikt voor ‘Top of Flop’

Giel Beelen Paul de Leeuw blaast het oude Vara-tv-programma 'Top of Flop' uit de jaren zestig nieuw leven in. Plaatjesdraaier Giel Beelen is door De Leeuw gestrikt om mee te doen aan de show die in 2009 op de buis komt. Giel Beelen fungeert daarmee als de nieuwe Herman Stok.

In het nieuwe 'Top of Flop' introduceert Giel Beelen telkens vijf nieuwe muzieknummers (die rol werd in de jaren '60 vervuld door Herman Stok). Giel legt de nummers ter beoordeling voor aan een jury, waar in ieder geval Paul de Leeuw zelf plaats in zal nemen. Ook het publiek mag meedoen aan 'Top of Flop'.

Paul de Leeuw maakte deze plannen donderdag bekend na de pre-sentatie van zijn dvd-box 'Een Kwart Eeuw Paul de Leeuw', met daarop 22 uur beeldmateriaal van zijn 25-jarig jubileum. De Leeuw wilde niet zeggen welke bekende Nederlanders naast hem in het panel plaatsnemen, omdat het programma zich nog in de ontwikke-lingsfase bevindt. De Leeuw maakt eerst nog een proefaflevering om voor te leggen aan de Vara.

Giel Beelen schuift al één keer per week aan als tafelheer bij het Vara-programma 'De Wereld Draait Door'. Aan het begin van de uitzending laat hij een aantal (onbekende) nieuwe muzieknummers horen. Zijn rol in 'Top of Flop' past de 3FM-dj dus wel.

Zie ook:
- Keiharde afwijzing huwelijksaanzoek bij Giel Beelen
- Giel Beelen verliest Ring, maar wint Ster

Lees ook:Giel Beelen in muziekprogramma ‘Top of Flop’
Lees ook:Nieuwe look voor Giel Beelen
Lees ook:‘Blikvoer’ op televisie met Giel Beelen
Lees ook:Giel Beelen: ‘Ik ben gewoon het mannetje van de radio’
Lees ook:TV-kijktip woensdagavond: Factor Giel

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Giel Beelen gestrikt voor ‘Top of Flop’

  1. Pingback: Giel Beelen undercover in X Factor | Radioactive

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>