‘Blikvoer’ op televisie met Giel Beelen

In een recent interview op de Amsterdamse zender AT5 liet 3FM-dj Giel Beelen weten veel meer te hebben met radio dan met televisie. Zijn werkgever Vara heeft de radiomaker al een aantal keren ingezet voor televisieprogramma’s, denk aan ‘Factor Giel’, ‘Top Of Flop’, en zijn wekelijks tafelheerschap bij ‘De Wereld Draait Door’. Beelen geeft aan zijn eigen tv-shows met veel plezier te hebben gemaakt, maar zijn hart ligt toch echt bij de radio. Desondanks kan de 32-jarige dj televisie niet helemaal loslaten, want eind augustus is Giel vier dagen te zien als presentator van ‘Blikvoer’.


Van maandag 31 augustus tot en met vrijdag 4 september 2009 wordt op Nederland 3 de themaweek ‘TV Lab’ gehouden. Daarin krijgen programmamakers de kans vernieuwende, afwijkende, creatieve programma’s aan het Nederlandse publiek te tonen. Een week lang zijn iedere avond vanaf 20:30 uur nieuwe programma’s te zien. Zo gaat 3FM-dj en cabaretière Claudia de Breij een eenmalig amusementsprogramma voor de Vara maken en is ook Giel Beelen voor een presentatieklus gevraagd.

De deejay zal vier avonden live het programma ‘Blikvoer’ presenteren. Blikvoer bestaat al als website en gaat nu dus ook live op televisie met debatteren via internet, online stemmen, reageren via Twitter en interactie via de webcam. Het (ver)nieuwe(nde) televisieprogramma is van maandag 31 augustus tot en met donderdag 3 september rond 22:20 uur te zien op Nederland.

Door de presentatie van Blikvoer zal Giel Beelen niet zo snel in tijdnood komen met het voorbereiden van zijn ochtendprogramma op 3FM, want de tv-show duurt dagelijks slechts acht minuten.

Zie ook over Giel Beelen:
- ‘Giel’ drie weken lang ‘MiGiel’
- Giel Beelen: “Ik zou het ook voor niets doen”

Lees ook:Blikvoer met Giel Beelen terug op tv
Lees ook:Giel Beelen: ‘Ik ben gewoon het mannetje van de radio’
Lees ook:TV-kijktip woensdagavond: Factor Giel
Lees ook:Giel scoort 260.000 kijkers met ‘Factor Giel’
Lees ook:Radioformat vliegt over naar televisie

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “‘Blikvoer’ op televisie met Giel Beelen

  1. Pingback: Giel Beelen: ‘Ik ben gewoon het mannetje van de radio’ | Radioactive

  2. Pingback: Blikvoer met Giel Beelen terug op tv | Radioactive

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>