Nieuwe look voor Giel Beelen

Radio-dj’s behoren meestal niet tot moeders mooiste, maar dat is ook niet nodig want zonder webcam zijn de meeste radiomakers niet zichtbaar. Toch verschijnen ze regelmatig met hun kop op televisie, zo had Robert Jensen jarenlang een eigen talkshow, presenteert Paul Rabbering een kinderprogramma en schuift Giel Beelen wekelijks aan als tafelheer bij De Wereld Draait Door. Laatsgenoemde is uit duizenden te herkennen vanwege zijn pet, inmiddels bekend als een ‘Giel Beelen-petje’. De vraag is of de 3FM-dj na zaterdag nog steeds met de bekende pet over straat gaat.


Giel Beelen krijgt zaterdag namelijk een nieuwe look van styliste Dyanne Beekman. De dj wordt dan volledig onder handen genomen tijdens het mode-evenement ‘Fashion in Focus by Dyanne’.

Het lijkt het erop dat Giel zich niet druk maakt over het resultaat van de make-over, de enige restrictie die Beelen aangegeven heeft is dat hij geen blijvende schade aan zijn uiterlijk wil oplopen. Dyanne is van plan om de dj niet alleen een nieuwe outfit te geven, maar hem ook een nieuw kapsel en een nieuwe bril aanmeten. We wachten op de voor-en-na-foto’s!

Zie ook:
- Giel Beelen undercover in X Factor

Dit radioblog is genomineerd voor Nobiles Blogger ’09. Stem hier op Jorn en daarmee op Radioactive!

Lees ook:Giel Beelen gaat één uur langer door
Lees ook:Giel Beelen undercover in X Factor
Lees ook:Giel Beelen doet mee met stakende scholieren
Lees ook:Hans Teeuwen vaste gast in ochtendshow Giel Beelen
Lees ook:Rinse Blanksma nieuwe regisseur van Giel Beelen

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Nieuwe look voor Giel Beelen

    1. Jorn

      Lekker gesponsorde bril :D
      Maar verder nog wel steeds Giel Beelen, ziet er wel netjes uit zo in pak!

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>