Coen en Sander vieren verjaardag Uruzgan.FM

Uruzgan.FM bestaat drie jaar. Alle reden voor Uruzgan.FM jock Kristel van Eijk om een uur lang met 3FM-dj’s Coen en Sander de studio in te duiken voor een speciale show op 3FM én Uruzgan.FM! Uruzgan.FM is het radiostation voor de militairen in Uruzgan en een initiatief van 3FM en Radio Nederland Wereldomroep. Vandaag op het vaste uitzenduur van Uruzgan.FM, van vier tot vijf ‘s middags (NL-tijd), neemt Kristel Coen & Sander mee naar de Nederlandse bases in Afghanistan in een gezamenlijke uitzending van 3FM en Uruzgan.FM. Ze praten met militairen, thuisfronters en Coen en Sander proberen het legerjargon uit hun hoofd te leren.

Zandbak

Normaal zijn Coen en Sander niet in Afghanistan te horen omdat hun 3FM-programma precies wordt uitgezonden op het moment dat Uruzgan.FM on air is. De BNN-dj’s zijn blij dat ze nu wel een keer in de Afghaanse zandbak te horen zijn!

Uruzgan.FM

Uruzgan.FM fungeert als brug tussen het thuisfront en de militairen en is een initiatief van 3FM en de Wereldomroep. Het radioprogramma brengt sinds 8 augustus 2006 een mix van muziek, entertainment, nieuws en informatie voor uitgezonden militairen en het thuisfront.

Lees ook:Einde Uruzgan.FM in zicht
Lees ook:Giel Beelen reist af naar Uruzgan
Lees ook:Giel Beelen gaat naar Uruzgan
Lees ook:Annemieke Schollaardt heeft zin in Uruzgan.FM
Lees ook:Hanneke Eilander nieuwe dj op Uruzgan.FM

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>