Marco Borsato Dag op 100% NL

Woensdag 7 april 2010 is het exact twintig jaar geleden dat Marco Borsato op 24-jarige leeftijd de Soundmixshow won en begon aan een glansrijke carrière. Na een aarzelend begin in het Italiaans brak Marco Borsato in 1994 definitief door met het album ‘Marco’. Op dit album staan nummer één hits als ‘Dromen zijn bedrog’ en ‘Waarom nou jij’ en werd bekroond met twee platina platen.

100% NL eert een van de grootste zangers van Nederland met een uitgebreid Tribute. 100% NL gaat onder andere op zoek naar de ultieme Borsato-plaat.

De hele dag is er in de programma’s speciale aandacht voor de muziek en het leven van Marco Borsato en worden vele bekende en onbekende Borsato-klassiekers gedraaid, van zijn eerste single ‘Emozione’ tot de meest recente hit ‘Dochters’.

Tussen 18:00 uur en 19:00 uur draait 100% NL de ‘Borsato Top 15’: Een overzicht van de 15 ultieme Borsato-platen. De top 15 wordt tussen 19:00 en 20:00 uur gevolgd door een speciaal programma op 100% NL met live-uitvoeringen van de grootste Borsato-hits.

Lees ook:Marco Borsato Dag in april op 100% NL
Lees ook:Veel aandacht voor Marco Borsato bij Radio 2 en 100% NL
Lees ook:Acht keer Marco Borsato voor de allergrootste fan
Lees ook:Marco Borsato programmadirecteur 100% NL
Lees ook:Marco Borsato wint 100% NL Award ‘Artiest van het Jaar’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>