Acht keer Marco Borsato voor de allergrootste fan

Wie kent Marco Borsato het allerallerbeste? Waarschijnlijk is dat zijn vrouw, maar wellicht dat er mensen zijn die nóg meer van de zanger weten. Radio 538 gaat de komende week op zoek naar de allergrootste Marco Borsato-fan van Nederland. De winnaar krijgt een mega-unieke ervaring.

De winnaar of winnares van de hoofdprijs gaat namelijk niet naar één concert van Wit Licht, maar bezoekt alle acht concerten, waarvan de laatste als VIP.

Gedurende de hele reeks optredens mag de winnaar geheel in stijl logeren in de speciale luxe witte Radio 538 Air Stream caravan op het Gelredome terrein. Marco Borsato komt persoonlijk een lunch serveren en topkok Herman den Blijker kookt de sterren van de hemel voor een romantisch diner voor twee.

De winnaar van de hoofdprijs wordt op vrijdag 19 september tussen 14:00 en 18:00 uur in de Top 40 bekendgemaakt door Jeroen Nieuwenhuize. Vanaf donderdag 9 oktober 2008 zal de witte caravan een prominente plek krijgen voor het Gelredome stadion.

Marco-prijzenpakket

De hele week is het Marco-week op Radio 538 want vanaf vrijdag 12 september tot en met vrijdag 19 september maken luisteraars kans op het Marco Borsato-pakket. Als er een plaat van Marco Borsato voorbijkomt, kan er gebeld worden naar de studio voor het speciale pakket met daarin onder meer het nieuwste album van Marco Borsato. De echte Marco-fan selecteert zich voor de finale in de Top 40, door zoveel mogelijk muziekfragmenten van Borsato te herkennen.

Zie ook:
- Nieuwe nachtprogrammering voor Radio 538
- Hier met die rekening! Radio 538 betaalt weer

Lees ook:Mega Marco fan met 538 Hummer en caravan naar Gelredome
Lees ook:Marco Borsato Dag in april op 100% NL
Lees ook:Marco Borsato Dag op 100% NL
Lees ook:Veel aandacht voor Marco Borsato bij Radio 2 en 100% NL
Lees ook:Marco Borsato op 1 in de Allerbeste Top 100

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>