Marco Borsato Dag in april op 100% NL

Zoals elke artiest is ook Marco Borsato ooit ergens begonnen. Op woensdag 7 april 2010 is het exact twintig jaar geleden dat Borsato op 24-jarige leeftijd de Soundmixshow won. Dat betekende het begin van een glansrijke carrière en daar staat radiozender 100% NL begin volgende maand uitgebreid bij stil met een speciale ‘Marco Borsato Dag’.

Na een aarzelend begin in het Italiaans brak Marco Borsato in 1994 definitief door met het album ‘Marco’.

Op dit album staan nummer één hits als ‘Dromen zijn bedrog’ en ‘Waarom nou jij’ en werd bekroond met twee platina platen.

100% NL eert een van de grootste zangers van Nederland met een uitgebreid tribute. Het radiostation gaat onder andere op zoek naar de ultieme Borsato-plaat; luisteraars kunnen daarvoor stemmen via 100p.nl.

Borsato Top 15

Op woensdag 7 april draait 100% NL tussen 18:00 uur en19:00 uur de ‘Borsato Top 15’: Een overzicht van de 15 ultieme Borsato-platen.

De hele dag is er in de programma’s speciale aandacht voor de muziek en het leven van Marco Borsato en worden vele bekende en onbekende Borsato-klassiekers gedraaid, van zijn eerste single ‘Emozione’ tot de meest recente hit ‘Dochters’. Daarnaast is er tussen 19:00 uur en 20:00 uur speciaal programma op 100% NL met live-uitvoeringen van de grootste Borsato-hits.

Lees ook:Marco Borsato Dag op 100% NL
Lees ook:Veel aandacht voor Marco Borsato bij Radio 2 en 100% NL
Lees ook:Acht keer Marco Borsato voor de allergrootste fan
Lees ook:Marco Borsato programmadirecteur 100% NL
Lees ook:Primeur nieuwe single Borsato voor Edwin Evers

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>