Marco Borsato wint 100% NL Award ‘Artiest van het Jaar’

Onlangs heeft Marco Borsato een nieuw album uitgebracht: Dromen Durven Delen. En daar staan heel wat leuke liedjes op! Meer dan terecht dat Borsato de 100% NL Award ‘Artiest van het Jaar’ heeft gekregen.

Award

De zanger is door de luisteraars van 100% NL uitgeroepen tot ‘Artiest van het Jaar’. Volgende week dinsdag zal Borsato de 100% NL Award in ontvangst nemen uit handen van Albert Verlinde, die optreedt als gastheer namens 100% NL.

‘Afgelopen maand hebben tienduizenden luisteraars gestemd en daaruit blijkt dat Marco Borsato nog onverminderd populair is. Ze zien Marco weer in zijn beste rol: als zanger op de bühne. En hij heeft natuurlijk ook een topalbum afgeleverd met Dromen Durven Delen’, aldus programmadirecteur Roland Snoeijer.

Deze week wordt elke dag een nieuwe winnaar bekend gemaakt in de overgebleven categorieën: ‘Album van het Jaar’, ‘Hit van het Jaar’ en ‘Nieuwkomer van het Jaar’. Eerder ontving Rene Froger al de 100% NL Oeuvre Award.

De 100% NL Awards zijn mede tot stand gekomen in samenwerking met Buma Cultuur.

Muziek

Tijd voor een moppie van dat nieuwe album:

Lees ook:Veel aandacht voor Marco Borsato bij Radio 2 en 100% NL
Lees ook:Marco Borsato Dag in april op 100% NL
Lees ook:Marco Borsato Dag op 100% NL
Lees ook:Genomineerden 100% NL Awards bekend
Lees ook:Acht keer Marco Borsato voor de allergrootste fan

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>