Myrna Goossen aan de slag bij omroep MAX

Je bent zo goed als je laatste programma en dat gaat ook op met bekendheid. Ben je een tijdje niet op de radio of televisie, dan ben je snel vergeten bij het luister- en kijkpubliek. Met haar gedwongen vertrek bij 100%NL in het achterhoofd weet radiovrouw Myrna Goossen maar al te goed dat ze zichzelf in de kijker moet blijven spelen. En dat lijkt haar te lukken. Vorige week deed de presentatrice van 100%NL al een open sollicitatie voor een nieuwe job en die heeft ze gevonden bij ouderenomroep MAX.

Myrna Goossen gaat in de zomer twee weken lang het radioprogramma ‘Wekker-Wakker’ presenteren. Dat meldde Albert Verlinde woensdagavond in RTL Boulevard.

Het ochtendprogramma ‘Wekker-Wakker’ is elke werkdag van 06:00 tot 10:00 uur te horen op Radio 5. De vaste presentatoren zijn Henk Mouwe en Léonie Sazias. Als vakantiebaantje zal Myrna Goossen van 27 juli tot en met 7 augustus 2009 Leonie Sazias vervangen tijdens haar afwezigheid.

Is dit een eerste voorzichtige stap naar een definitieve aanstelling bij omroep MAX? Goossen heeft ook een televisieverleden en dat kan ze goed gebruiken bij MAX; de omroep is flink gegroeid in aantal leden en dat leidt er toe dat het in 2010 meer radio- en tv-zendtijd krijgt.

Zie ook:
- Myrna Goossen doet open sollicitatie
- Presentatrices 100%NL op straat gezet
- Léonie Sazias vervangt Martine van Os op de radio

Lees ook:Léonie Sazias vervangt Martine van Os op de radio
Lees ook:Myrna Goossen vervangt Tineke de Nooij volgende week op Radio 5
Lees ook:Myrna Goossen doet open sollicitatie
Lees ook:Myrna Goossen te gast in mediaprogramma ‘Insite’
Lees ook:Joop van Zijl terug op de radio

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>