Léonie Sazias vervangt Martine van Os op de radio

Een kleine stoelendans bij omroep Max. Doordat Martine van Os sinds september het tv-programma 'Tijd Voor Max' presenteert op Nederland 2 (als vervangster van Loretta Schrijver), heeft ze geen tijd meer voor de ochtendshow op Radio 5. Die plek wordt nu overgenomen door Léonie Sazias.

Leonie Sazias is presentatrice op televisie geweest. In 1980 deed zij voor de lol mee aan een oproep van Veronica die op zoek was naar een nieuwe omroepster. Tot haar grote schrik werd zij bij een screentest uitgekozen uit maar liefst 8.000 jonge vrouwen.

Na haar werkzaamheden als omroepster ging zij later aan de slag bij de Avro en de Tros. Ze presenteerde diverse programma's waaronder 'De Ojevaarsjo' en 'Dierenmanieren', die laatste samen met Martin Gaus.

Leonie Sazias presenteert nu samen met Henk Mouwe het ochtend-programma 'Wekker-Wakker', elke werkdag van 6:00 tot 10:00 uur op Radio 5.

Zie ook:
- Wijzigingen in avonden en weekend op Radio 5

Lees ook:Myrna Goossen aan de slag bij omroep MAX
Lees ook:Edwin Diergaarde van 3FM naar Decibel
Lees ook:Opvallend: Ministry Of Beats verhuist naar Radio Decibel
Lees ook:Tineke Verburg voor de TROS op de radio
Lees ook:Dit is Radio 1 wint Radio 1 Radiolab

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Léonie Sazias vervangt Martine van Os op de radio

  1. Pingback: Myrna Goossen aan de slag bij omroep MAX | Radioactive

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>