Joop van Zijl terug op de radio

‘Buiten is het 5 graden, binnen zit Joop van Zijl’. Met die vaste zin wordt al jaren de presentator van het Radio 1-programma ‘Met het Oog op Morgen’ aangekondigd. Zo leerde ik vroeger Joop van Zijl kennen, de man die ook elke dag het Acht Uur Journaal op televisie presenteerde. De 75-jarige Van Zijl is niet vaak meer te horen op radio of tv, ja nog wel met het Nieuwjaarsconcert op 1 januari, maar verder zelden. Volgende week is Joop van Zijl elke dag op de radio te horen. Hij keert terug, al is het maar voor even.

 

Joop van Zijl is volgende week te horen in het programma ‘Wekker-Wakker!’ op op Radio 5 Nostalgia. Daar presenteert hij presenteert twee weken lang samen met vaste presentatrice van het ochtendprogramma Léonie Sazias.

Van Zijl valt bij ‘Wekker-Wakker!’ in voor Henk Mouwe die op vakantie gaat. Joop van Zijl was al eerder op Radio 5 te horen; vorig jaar tijdens de Week van de Nostalgie las hij voor op het nostalgische radiostation.

Lees ook:Myrna Goossen vervangt Tineke de Nooij volgende week op Radio 5
Lees ook:Twee voormalige NOS Journaal-gezichten naar radio
Lees ook:Radio 5 Nostalgia viert 5-jarig bestaan met veel muziek
Lees ook:Myrna Goossen aan de slag bij omroep MAX
Lees ook:Radio Oranje keert terug op Bevrijdingsdag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>