Myrna Goossen doet open sollicitatie

“Attentie, attentie: ik ben er weer. Welke omroepdirecteur redt mij? Help Myrna de winter door!” Die oproep deed voormalig 100%NL-presentatrice Myrna Goossen afgelopen weekend in het AD. De 46-jarige Goossen werd eerder deze maand samen met de rest van het vrouwenpresentatieteam van 100%NL op straat gezet en is nu op zoek naar een nieuwe job. In het interview met het AD doet Myrna een open sollicitatie gericht aan radiozenders als Q-music, Radio 2 en Radio 5.

Myrna Goossen geeft in het vraaggesprek aan nog lang niet klaar te zijn met radio: “Dat is echt een nieuwe liefde van me. Heerlijk om te doen”. Alhoewel Goossen beseft dat ze in het radiovak nog een beginneling is, zou ze wel graag bij Q-music aan de slag willen of bij één van de publieke radiostations als Radio 2 of Radio 5.

De presentatrice is in haar carrière al vaker ontslagen, vorig jaar nog verdween ze van televisie vanwege het stoppen van de middagshow ‘Aperitivo’. Nu wordt Myrna Goossen wegbezuinigd bij het radiostation 100%NL, maar ze heeft hoop: “Ik ben een overlever, een soort ballonnetje dat zichzelf weer opblaast.”

Ben benieuwd of er een radiostation is waar ze aan de bak kan. Ik gok niet op Q-music, daar past Myrna totaal niet in.

Lees ook:Myrna Goossen te gast in mediaprogramma ‘Insite’
Lees ook:Myrna Goossen aan de slag bij omroep MAX
Lees ook:Myrna Goossen vervangt Tineke de Nooij volgende week op Radio 5
Lees ook:Myrna Goossen vindt nieuwe baan bij 100%NL
Lees ook:Kletskop Elsemieke Havenga nieuwe presentatrice 100%NL

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Myrna Goossen doet open sollicitatie

  1. Hennie Matthijssen

    Zalige vrouw

      /   Reply  / 
  2. Joost Boers

    Gedurfd dat ze zich zo kwetsbaar op probeert te stellen. Ik wil graag naar mogelijkheden kijken om haar aan de slag te helpen.

      /   Reply  / 
  3. Pingback: Myrna Goossen aan de slag bij omroep MAX | Radioactive

  4. Sollicitatiegesprek voorbereiden

    Het is inderdaad heel erg gedurfd dat iemand zich zo kwetsbaar op durft te stellen. Knap van haar en veel respect van mij voor haarr!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>