Myrna Goossen te gast in mediaprogramma ‘Insite’

TV-presentatrice Myrna Goossen maakte in eerder dit jaar een opmerkelijke move, ze werd radio-dj bij 100%NL. Goossen maakt elke doordeweekse dag van tien tot twaalf 's morgens een programma op de zender die bij de laatste metingen opnieuw steeg wat het marktaandeel (2,8%). Goossen is maandag-avond te gast bij 'Insite'.

Maandag 20 oktober is Myrna Goossen te gast bij het mediapro-gramma van V-Radio. Presentator Peter Snijders zal met haar praten over haar carrière en haar visie op het medialandschap. Goossen is vooral bekend van het televisiewerk dat ze deed voor onder andere AVRO, RTL 4 en SBS 6. Sinds juli 2008 is ze ook op de radio te horen. In het twee uur durende programma zal ongetwijfeld ook gesproken worden over het succes van 100%NL. Vorig had het radiostation nog 1,1% marktaandeel en uit de laatste cijfers blijkt dat het in augustus-september 2008 2,8% was.

'Insite' is te horen van 20:00 tot 22:00 uur op V-Radio en is ook te downloaden als podcast.

Zie ook:
- Peter Snijders maakt rentree met comeback Insite
- Myrna Goossen vindt nieuwe baan bij 100%NL

Lees ook:Myrna Goossen aan de slag bij omroep MAX
Lees ook:Peter Snijders maakt rentree met comeback Insite
Lees ook:Albert-Jan Sluis te gast bij V-Radio’s Insite
Lees ook:Myrna Goossen doet open sollicitatie
Lees ook:Myrna Goossen vervangt Tineke de Nooij volgende week op Radio 5

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>