Zomerhits Zondag elke week bij Radio Veronica

Of het nou buiten regent of dat je nog geen drie minuten in de zon kunt zitten omdat je dan levend verbrand. Welk weer het ook is, toch komt Radio Veronica iedere zondag met de Zomerhits Zondag. Dus zelfs als er op een zondag even geen zomer te beleven is buiten, hoor je toch zomerse klanken. Op de Zomerhits Zondag draaien ze typische Radio Veronica zomerhits, zoals Bryan Adams of Gusttavo Lima en gaan ze de boer op en houden een Nationale Strandentest.

Een mysterie-verslaggever van Radio Veronica gaat deze zomer op pad toe en heeft waarschijnlijk het meest vervelend baantje deze zomer, hij of zij mag stranden gaan testen! Waar werkt het leukste en lekkerste personeel, is het eten een beetje goed en waar staat Veronica op?

Elke week krijgt de beoordeelde strandtent een cijfer en aan het einde van de zomer zal bekend worden gemaakt welke Nederlandse strandtent zich de winnaar mag noemen van Radio Veronica’s officiële Strandtententest.

De Zomerhits Zondag hoor je heel deze zomer iedere zondag op Radio Veronica.

Lees ook:Sky Radio een week lang met zomerhits
Lees ook:Zomer Top 50 vrijdag op 100%NL
Lees ook:Van Inkel vrijdag live vanaf strand van Bloemendaal
Lees ook:Jeroen van Inkel praat over zomerhits in DZDD
Lees ook:Week van de Zomerhits op Sky Radio

1 Reacties // Reageer

One thought on “Zomerhits Zondag elke week bij Radio Veronica

  1. Drive in show

    Dan schakel ik lekker elke zondag in. Kijk uit naar een heerlijke muziekzomer!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>