Nu ook een iPhone-applicatie voor Studio Brussel

StudioBrussel

Na Radio 538, Q-Music en 3FM heeft nu ook Studio Brussel een eigen iPhone-applicatie. Met deze applicatie kun je naar de Belgische zender luisteren, maar het biedt nog meer. Je kunt er namelijk ook nieuws en videofragmenten vinden. Studio Brussel had al eerder een applicatie in de App Store (Music for Life), maar daarmee kon je niet naar de zender luisteren.

Als je via deze applicatie naar de zender luistert, kun je meteen zien welk liedje er momenteel draait. Het nummer kun je dan meteen kopen via iTunes of delen via Facebook, Twitter en e-mail. Ook heeft de applicatie een playlist-functie waarmee je terug kunt zoeken in het archief. Handig als je de titel van een liedje hebt gemist of de naam niet meer weet. Deze functie heeft een eigen tablad onder in de applicatie. Zelfs als je een hele uitzendingen wilt terug luisteren, kan dat. Programma’s van de dag, maar ook die van gisteren, zijn volledig terug te beluisteren.

Ook het nieuws in deze applicatie is met één aanraking te delen via twitter, facebook of e-mail. Je vindt er niet alleen nieuws uit de (Belgische) mediawereld, maar ook algemeen nieuws krijgt een plaats. Deze functie heeft ook een apart tabblad gekregen binnen de applicatie.

De applicatie van Studio Brussel is gratis te downloaden uit de App Store.

Lees ook:iPhone apps voor radiozenders PO
Lees ook:Radio 538 lanceert Evers Staat Op-app
Lees ook:StuBru mogelijk op de kabel in Utrecht
Lees ook:Gratis iPhone-applicaties voor zenders Sky Radio Group
Lees ook:KXradio nu ook op iPhone en iPod Touch te beluisteren

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nu ook een iPhone-applicatie voor Studio Brussel

  1. Ben Blog

    Van harte gefeliciteerd met jullie eerste berichten. Veel plezier met het bloggen. We maken er wat moois van!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>