StuBru mogelijk op de kabel in Utrecht

Als ik met de auto België inrijdt, dan schakel ik direct over op de Belgische radio. Altijd leuk om eens naar Q-music te luisteren ;) . Maar er zijn nog wel meer leuke zenders bij onze zuiderburen, zoals TOP Radio, Radio Donna en Studio Brussel. Goed nieuws voor de kabelluisteraars in Utrecht, want de Utrechtse Programmaraad adviseert Casema om Studio Brussel in 2008 op te nemen in het basispakket.

In het advies aan Casema zegt de programmaraad UPR "Qua format verschilt VRT Radio 1 weinig van Radio 1, Radio 2 en Radio M Utrecht; qua inhoud voegt deze zender weinig toe aan de twee Vlaamse TV-zenders. De popzender Studio Brussel verschilt inhoudelijk weinig van de vele popzenders die in het pakket zijn opgenomen, maar verschilt wel qua format. De zender is frisser, sprankelender en interessanter."

Grote kans dus dat Studio Brussel binnen een paar maanden op de Utrechtse kabel zit. Voor de echte liefhebbers van StuBru is het radiostation natuurlijk ook via Internet te beluisteren. Utrechters kunnen overigens nog tot 21 november hun mening geven over dit concept-advies.

Lees ook:Advies: vijf nieuwe radiozenders op Brabantse kabel
Lees ook:Radioactive headlines week 43: Giel Beelen en de Radio Ring
Lees ook:Programmaraad wil Happy Radio op kabel in Gooi e.o.
Lees ook:Veronica-feest op Domplein tijdens Koninginnenacht én -dag
Lees ook:Radio Noordzee Nationaal op kabel in Den Haag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>