Radio 538 lanceert Evers Staat Op-app

Het best beluisterde ochtendprogramma op de Nederlandse radio – Evers Staat Op op Radio 538 – heeft nu ook een speciale iPhone-applicatie, de ‘Evers Staat App’. De gratis app is vanaf nu te downloaden in iTunes of op te zoeken in de App Store op de iPhone. De kersverse applicatie is toegevoegd aan de succesvolle Radio 538-, 538 Dance Department-, 538 Juize- en Radio 10 Gold-apps die al meer dan 625.000 keer zijn gedownload.

Via de ‘Evers Staat App’ kunnen luisteraars live radio luisteren, meekijken via de webcam, fragmenten terugluisteren, video’s van bijvoorbeeld Live38 optredens bekijken, up-to-date blijven met het laatste nieuws en er zit ook een wekkerfunctie op, zodat luisteraars voortaan fluitend wakker kunnen worden met Edwin Evers en zijn sidekicks Niels en Rick.

Lees ook:Radio 2 brengt live-registratie van De Vrienden van Amstel Live
Lees ook:Meekijken met de Vrienden van Amstel Live
Lees ook:Evenbeeld Edwin Evers krijgt vorm
Lees ook:Edwin Evers staat weer op
Lees ook:Edwin Evers voor zesde keer vanaf Olympische Spelen

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Radio 538 lanceert Evers Staat Op-app

  1. Ruben

    Komt er ook nog een Evers staat app voor Blackberry?? Hoop van wel!

      /   Reply  / 
    1. Iwan Verrips Auteur

      Geen idee, je zou het kunnen navragen bij Radio 538: contact opnemen. Denk dat áls ze nog een app maken, dat het voor Android zal zijn… misschien is een mobiele site een beter idee?

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>