Glazen Huis dit jaar ook weer in België

Het succesformat van het Glazen Huis van 3FM is een paar jaar geleden al geëxporteerd naar het buitenland en ook daar krijgt men er niet genoeg van. Het eerste land buiten Nederland dat een paar dj’s opsloot in een Glazen Huis was België. Ook dit jaar krijgen onze zuiderburen een glazen woning voor de dj’s van Studio Brussel. De vierde editie van het Belgische Glazen Huis staat, net als de Nederlandse versie, helemaal in het teken van malaria.

Op het Woodrow Wilson-plein in Gent komt weer een Glazen Huis van Studio Brussel te staan voor de zesdaagse marathonuitzending en inzamelingsactie Music For Life.

Wie er vanaf 19 december 2009 hun zesdaagse hongerstaking voor het goede doel moeten beginnen, is nog niet duidelijk. Studio Brussel maakt de drie ‘gelukkigen’ op 30 november bekend.

Lees ook:Music For Life brengt 3,6 miljoen euro op
Lees ook:‘Music For Life’ is de Belgische ‘Serious Request’
Lees ook:Totaal ruim 9,3 miljoen euro opgehaald met Serious Request
Lees ook:30.000 Flesjes water voor het Glazen Huis
Lees ook:Kieslijst DJ’s Glazen Huis bekend

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Glazen Huis dit jaar ook weer in België

  1. Bas

    Ik verheug me weer erg op het glazen huis. Echt het radio evenement van het jaar.

      /   Reply  / 
  2. Mireille

    Vind het wel een mooi initiatief,maar het moet me toch van het hart dat er hier in ons eigen landje de dag van vandaag ook wel genoeg sukkelaars zitten die geholpen zouden moeten worden!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>