‘Music For Life’ is de Belgische ‘Serious Request’

De 3FM Serious Request-actie heeft zich in de loop der jaren uitgebreid naar het buitenland. De Belgen hebben zich via Studio Brussel aangesloten bij de eindejaarsactie. Onder de titel ‘Music For Life’ zamelen de jocks van StuBru geld in voor hetzelfde doel. Vrijdagochtend 19 december start gelijktijdig met het Nederlandse Serious Request een Glazen Huis in Gent. De dj’s Tomas de Soete, Siska Schoeters en Sofie Lemaire laten zich zes dagen lang zonder eten opsluiten in het Glazen Huis op het Gentse ‘Zuid’ voor het goede doel.
 

UPDATE: Eindstand Music For Life 2008 bekend

In Gent zal burgemeester Daniël Termont zal de drie dj’s opsluiten in het Glazen Huis. Marcel Vanthilt (ook bekend van de Nederlandse televisie) is de host van dit officiële openingsmoment dat vanaf 9:00 uur live te volgen is op televisiezender ‘Eén’. ‘Music For Life’ is op de radio te volgen op Studio Brussel, via de livestream op de site en op televisie op Eén en op het kanaal Eén+. Daarnaast zijn er ook extra bulletins op de tv-zender te zien tijdens de actie.

Bezoek

Om de dj’s niet zes dagen helemaal alleen te laten, komen er net als in Nederland ook geregeld artiesten en Bekende Vlamingen langs in het Glazen Huis. Op de eerste dag (19/12) komen Gabriel Rios en Novastar op bezoek.

Verzoeknummers

De komende zes dagen zijn op Studio Brussel enkel platen aan te vragen tegen betaling. Een verzoekplaat aanvragen kan via de website of door te bellen naar het call center op het nummer 070 344 044 (alleen voor België!). Bij het Glazen Huis in Gent hangt net als bij originele Nederlandse concept een brievenbus waar geld in gedoneerd kan worden.

Internationaal

Naast het Glazen Huis in Nederland (Breda) en België (Gent), staat er een huis in het Zweedse Malmö en wordt de actie ook ondersteund door Ghetto Radio in Nairobi, Kenia. De actie met de Glazen Huizen loopt van vrijdag 19 tot en met woensdag 24 december 2008. Alleen in Zweden zijn ze al eerder begonnen aan de actie.

Zie ook:
- 3FM Serious Request 2008 vrijdag van start
- In Zweden zijn ze al begonnen

Lees ook:Music For Life brengt 3,6 miljoen euro op
Lees ook:Glazen Huis dit jaar ook weer in België
Lees ook:Totaal ruim 9,3 miljoen euro opgehaald met Serious Request
Lees ook:5,9 Miljoen luisteraars voor 3FM Serious Request 2008
Lees ook:Belgische dj’s StuBru lijden kou tijdens ‘Music for Life’

1 Reacties // Reageer

One thought on “‘Music For Life’ is de Belgische ‘Serious Request’

  1. frank

    De 3FM Serious Request-actie heeft zich in de loop der jaren uitgebreid naar het buitenland. De Belgen hebben zich via Studio Brussel aangesloten bij de eindejaarsactie.
    Dit is al het derde jaar dat studio Brussel dit doet,

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>