‘Music For Life’ van StuBru haalt 3,5 miljoen euro op

Nog even en de laatste loodjes zitten er op voor de Nederlandse dj’s Coen, Giel en Paul. Woensdag rond 20:00 uur is het 3FM Serious Request voorbij, maar in België is men al klaar. Het Vlaamse equivalent van Serious Request heet ‘Music For Life’ en werd gehouden door StuBru. De drie dj’s die in Gent in het Glazen Huis zaten, hebben dat niet voor niets gedaan. Zeker niet, want Tomas de Soete, Siska Schoeters en Sofie Lemaire hebben maarliefst 3,5 miljoen euro opgehaald.

 

De exacte eindstand van Music For Life is: 3.503.246 euro. Ook in België zijn diverse acties van zowel luisteraars als presentatoren van StuBru geweest om geld in te zamelen voor vluchtelingen. Naast België en Nederland staan er ook Glazen Huizen in Zweden (Malmö) en Kenia (Nairobi).

In Nederland is het nog maar de vraag of de dj’s de beoogde 2,5 miljoen euro binnenhalen, wat een extra donatie van de regering betekent van nog eens 2,5 miljoen euro. In België heeft men de recordstand van 2007 in ieder geval wel overschreden; vorig jaar stopte de teller bij 3.353.568 Vlaamse euro’s.

Zie ook:
- ‘Music For Life’ is de Belgische ‘Serious Request’

« Zie hier alles over Serious Request »

Lees ook:Totaal ruim 9,3 miljoen euro opgehaald met Serious Request
Lees ook:Music For Life brengt 3,6 miljoen euro op
Lees ook:‘Music For Life’ is de Belgische ‘Serious Request’
Lees ook:5,9 Miljoen luisteraars voor 3FM Serious Request 2008
Lees ook:Meer glazen huizen in België, Zwitserland, Zweden en Kenia

1 Reacties // Reageer

One thought on “‘Music For Life’ van StuBru haalt 3,5 miljoen euro op

  1. henk de jong

    winter song van angel wordt nooit gedraaid,
    in deze tijd maar zouden jullie daar verandering in kunnen brengen bedankt en fijne dagen toegewenst henk

      /   Reply  / 
  2. Pingback: Music For Life brengt 3,6 miljoen euro op | Radioactive

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>