Sekstape Frank Dane was een grap

3FM-dj Frank Dane is niet degene die bevredigd wordt in de sekstape die opgedoken is via PolderTube, dat zegt de BNN’er vandaag, op 1 april, in De Telegraaf. “Misschien is het een beetje plat, niet zo chic, een beetje onderbroekenlol, maar ik heb heel erg gelachen.” Dane noemt de actie zelf geslaagd, omdat hij velen aan het twijfelen heeft gebracht. Volgens hem waren slechts een paar mensen, waaronder zijn ouders, op de hoogte. Bij BNN en 3FM wist niemand het. Bekijk het filmpje waarin de dj uitleg geeft…

Dane, het broertje van Robert Jensen, vertelt over het productieproces: “Het leek mij de ultieme grap, het ultieme filmpje om te maken. In oktober kwamen we op het idee en toen hebben wij de pornokoningen uit Haarlem benaderd en toen hebben we dat in december opgenomen met twee acteurs. We hebben drie keer geoefend en in één keer opgenomen. Toen heb ik al die tijd dat in mijn telefoon gehad, ik dacht: wanneer ga ik er wat mee doen? 1 april leek mij wel een goede dag.”

In onderstaand filmpje is ook een stukje bewijsmateriaal te zien, daar zie je een acteur op bed liggen en Dane staat lachend in de gang. Ik denk dat we er dus niet vanuit hoeven te gaan dat de 1 april-grap zélf een 1 april-grap is.

De film – die, voor de liefhebbers, hier te bekijken is – zorgde voor heel wat opschudding, zo heeft de dj vorige week zaterdag en zondag zijn programma niet zelf gepresenteerd.


Bron: De Telegraaf

Lees ook:3FM-dj Frank Dane in seksvideo?
Lees ook:1 April grappen op de radio
Lees ook:Wat doet Frank Dane als hij een plaat draait?
Lees ook:Frank Dane met snor?
Lees ook:Frank Dane kan heel goed écht niks doen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>