Ministry of Beats hele zomer vanaf het strand

Het danceprogramma van Edwin Diergaarde op Radio Decibel ‘Ministry Of Beats’ komt vanaf vrijdag 2 juli 2010 iedere week live vanuit Boomerang Beach op het Zwarte Pad in Scheveningen. Met DJ’s die weten hoe ze een feestje op het strand moeten bouwen, zorgt Decibel wekelijks voor de meest dansbare zonsondergang ooit. Iedereen is uitgenodigd om elke vrijdagavond het radioprogramma gratis bij te wonen.

Radio Decibel zet haar zomer pay off ‘Join the Summer’ kracht bij door de gehele maand juli en augustus het populaire danceprogramma van Edwin Diergaarde live uit te zenden vanuit Boomerang Beach op Scheveningen.

Iedereen die een kijkje wil nemen bij een radioprogramma is van harte welkom de show te aanschouwen, waarbij top DJ’s wekelijks guestmixes komen draaien.

Line-up

Vrijdag 2 juli wordt het live programma vanuit Boomerang Beach afgetrapt met Baggi Begovic, Sandro Silva en MC Yanto. Een tipje van de sluier: zowel Jeroenski, Sven en Tettero als Erick E zullen de komende weken te gast zijn.

Voor meer info over het programma en de guest DJ’s van de komende weken, kun je kijken op ministryofbeats.fm of decibel.nl.

Lees ook:Ministry of Beats met guestmixes Erick E en Philip Young
Lees ook:Edwin Diergaarde van 3FM naar Decibel
Lees ook:Dance Department tourt over Scheviningse strand
Lees ook:Opvallend: Ministry Of Beats verhuist naar Radio Decibel
Lees ook:Laatste uitzending Edwin Diergaarde op 3FM

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>