Ministry of Beats met guestmixes Erick E en Philip Young

Deze vrijdagavond heeft iedereen weer de kans om live het danceprogramma van Edwin Diergaarde op Radio Decibel ‘Ministry Of Beats’ mee te maken. Vanuit Boomerang Beach op het Zwarte Pad in Scheveningen zorgt Radio Decibel wekelijks voor de meest dansbare zonsondergang ooit. Deze week zijn te gast Erick E en Philip Young, die zullen zorgen voor de beste beats.

Radio Decibel zet haar zomer pay off ‘Join the Summer’ kracht bij door de gehele maand juli en augustus het Danceprogramma van Edwin Diergaarde live uit te zenden vanuit Boomerang Beach op Scheveningen.

Iedereen die een kijkje wil nemen bij een radioprogramma is van harte welkom de show bij te wonen, waarbij wekelijks top DJ’s hun guestmixes komen draaien.

Deze vrijdag zullen de DJ’s Philip Young en Erick E samen met de host van het programma, Edwin Diergaarde, de avond verzorgen. Natuurlijk is Ministry of Beats ook via de Radio Decibel te beluisteren.

ZIE OOK:
- Ministry of Beats hele zomer vanaf het strand

Lees ook:Ministry of Beats hele zomer vanaf het strand
Lees ook:Opvallend: Ministry Of Beats verhuist naar Radio Decibel
Lees ook:Radio Decibel Ministry of Beats op het strand
Lees ook:Strandfeest Radio Decibel gaat door
Lees ook:Dance Department tourt over Scheviningse strand

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>